Χαράλαμπος & Βερόνικα

Έπειτα από ένα χρόνο προετοιμασιών έφτασε η 14η Μα’ι’ου για τον υπέροχο γάμο του Χαράλαμπου και της Βερόνικας που έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου στον Ασπρόπυργο. Ο Χαράλαμπος και η Βερόνικα είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους δημιουργώντας ένα αξέχαστο κεφάλαιο στη ζωή τους.
Εμείς ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση από την προετοιμασία του Χαράλαμπου όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να αποτυπώσουμε τις στιγμές συγκίνησης μεταξύ του ίδιου και των γονέων του. Συνεχίσαμε με μερικές οικογενειακές φωτογραφίες του Χαράλαμπου με συγγενείς και φίλους και ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της φωτογράφισης με μερικά πορτραίτα του γαμπρού μας αναδεικνύοντας την αρρενωπότητα και τη γοητεία του.
Φτάνοντας στο σπίτι της πανέμορφης Βερόνικας βρεθήκαμε εν μέσω μιας συγκινητικής ατμόσφαιρας που μας χάρισε μοναδικές εικόνες για το γαμήλιο άλμπουμ. Φωτογραφίσαμε τη Βερόνικα με τους αγαπημένους γονείς της , τα αδέρφια , τους παρευρισκόμενος συγγενείς και φίλους αφήνοντας μια πολύτιμη κληρονομιά στις επόμενες γενιές που θα ξεφυλλίζουν το ψηφιακό άλμπουμ. Τέλος υπό την καθοδήγησή μας , η Βερόνικα , πόζαρε με άνεση στο φακό βοηθώντας μας να αναδείξουμε τη θηλυκότητα και τη σαγήνη της.

Η εκκλησία ήταν στολισμένη με λουλούδια που αντανακλούσαν τη φρεσκάδα της άνοιξης, ενώ οι φίλοι και οι συγγενείς είχαν συγκεντρωθεί με χαμόγελα στα πρόσωπα, έτοιμοι να μοιραστούν τη χαρά του ζευγαριού.
Ο γαμπρός, Χαράλαμπος, φόρεσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι που ταίριαζε αρμονικά με το λευκό πουκάμισο . Η Βερόνικα, η νύφη, έλαμπε με ένα υπέροχο νυφικό σε στυλ πριγκίπισσας, με μακριά ουρά και διακριτικές λεπτομέρειες από οργάντζα. Η τελετή ήταν γεμάτη συναισθηματικές στιγμές. Οι υποσχέσεις του ζευγαριού αντηχούσαν στον ναό, ενώ τα βλέμματα τους ανταλλάσσονταν γεμάτα αγάπη και αφοσίωση. Οι καλεσμένοι τους δεν μπορούσαν παρά να αισθανθούν το μαγικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.
Μετά τον γάμο, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο κοντινό χώρο δεξίωσης ‘Δέκα’ όπου τα τραπέζια ήταν στολισμένα με λουλούδια και κεριά. Η μουσική πλαισίωνε τον χώρο συνόδευσε το ζευγάρι στην εντυπωσιακή είσοδό τους . Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την πρώτη χορογραφία του νέου ζευγαριού, συνεισφέροντας έτσι στη δημιουργία ενός αξέχαστου στιγμιότυπου.
Οι ευχές και τα χαμόγελα γέμισαν την ατμόσφαιρα, ενώ οι στιγμές τρυφερότητας και χαράς ήταν πλούσιες. Ο γάμος του Χαράλαμπου και της Βερόνικας αποτέλεσε έναν συνδυασμό αγάπης, ομορφιάς και ελπίδας, αφήνοντας σε όλους ένα αξέχαστο απόσταγμα αγαπημένων στιγμών.
Το ολονύχτιο πάρτι που ακολούθησε ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την τόσο ξεχωριστή ημέρα. Όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν την κάθε στιγμή συνοδεύοντας τους νεόνυμφους σε κάθε χορό.
Λίγες ημέρες αργότερα συναντήσαμε το ζευγάρι μας στο Πάρκο Τρίτση όπου ο συνδυασμός του υδάτινου στοιχείου της λίμνης μαζί με τη χρυσοπράσινη βλάστηση μας ενέπνευσαν ώστε να δημιουργήσουμε εικόνες πλούσιες σε συναίσθημα, λαμπρότητα και φως .
Χαράλαμπε και Βερονίκη σας ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες που μας χαρίσατε.

Ένας γάμος είναι μια γιορτή αγάπης, μια ειδική περίσταση όπου δύο άτομα έρχονται μαζί για να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι ως συνεργάτες για τη ζωή. Είναι μια μέρα γεμάτη χαρά, γέλιο και πολύτιμες στιγμές που θα φυλάσσονται για πάντα.

Babis&Vera_0178