Αρκάδιος & Βαρβάρα

Ο Αρκάδιος και η Βαρβάρα έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης τον περασμένο Ιούλιο. Σας παρουσιάζουμε την πρώτη ομορφότερη μέρα της κοινής ζωής τους όπως την αιχμαλωτίσαμε με το φακό μας.

Η σπουδαία ημέρα ξεκίνησε από τη φωτογράφιση της προετοιμασίας του Αρκάδιου. Ο γαμπρός μας ντυμένος με ένα διαχρονικό μαύρο κοστούμι που ταίριαζε απόλυτα με την αυστηρή γενειάδα του μας χάρισε καταπληκτικά πορτρέτα. Βλέποντας μια ακτίνα φωτός που έπεφτε στο διάδρομο του σπιτιού και φωτίζοντας με ένα δραματικό φως τον Αρκάδιο συνθέσαμε δυνατές εικόνες του γαμπρού που τόνιζαν αρρενωπότητα και τη σιγουριά στα μάτια του.

Συνεχίσαμε στην προετοιμασία της Βαρβάρας όπου η πανέμορφη νύφη μας πόζαρε με θηλυκότητα καθοδηγούμενη από την ομάδα μας. Δίνοντας μεγάλη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και ακολουθώντας τους κανόνες που ισχύουν για τη σωστή τοποθέτηση της γυναίκας απέναντι στη φωτιστική πηγή μας, δημιουργήσαμε σαγηνευτικές φωτογραφίες που θα στόλιζαν κάθε εκατοστό του γαμήλιου άλμπουμ.

Στην εκκλησία τα λόγια περίττευαν βλέποντας την ανυπομονησία στα μάτια των μελλόνυμφων να δεχθούν τις ευλογίες των ιερέων. Εμείς δε χάσαμε την ευκαιρία να αιχμαλωτίσουμε με το φακό μας κάθε συναίσθημα και κάθε χαμόγελο του ζευγαριού , των κουμπαρων και των καλεσμένων που παρακουλουθούσαν το Μυστηριο.

Η έξοδος του Αρκάδιου και της Βαρβάρας συνοδεύτηκε από πολύ ρύζι, πολύ γέλιο και ευχές από τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες που τόσο πολύ αγαπάμε να τραβάμε. Λίγο αργότερα φτάσαμε στο χώρο της δεξίωσης που έλαβε χώρα στην αίθουσα ‘Αλέξανδρος’ στα Λιοσια . Η ευρύχωρη αίθουσα φιλοξένησε άνετα τους καλεσμένους και τους νεόνυμφους που απόλαυσαν το φαγητό και χόρεψαν στους ρυθμούς της ζωντανής ορχήστρας και του Dj. Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν ένα μείγμα που μας πρόσφεραν δυνατές και συγκινητικές εικόνες.

Ολοκληρώνοντας την κάλυψη βρεθήκαμε με το ζευγαρι μας στην Αθήνα όπου τα σοκάκια της Πλάκας και τα μονοπάτια του Εθνικού Κήπου αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μοναδικές εικόνες . Ο Αρκαδιος και η Βάρβαρα ακολουθώντας τις οδηγίες μας εξωτερίκευσαν κάθε συναίσθημά τους σε κάθε βλέμμα που απαθανατίζαμε, εμπλουτίζοντας κάθε σελίδα του άλμπουμ τους με ζεστά και καθαρά συναισθήματα .

Ένας γάμος είναι μια γιορτή αγάπης, μια ειδική περίσταση όπου δύο άτομα έρχονται μαζί για να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι ως συνεργάτες για τη ζωή. Είναι μια μέρα γεμάτη χαρά, γέλιο και πολύτιμες στιγμές που θα φυλάσσονται για πάντα.